logo
homeIcon
  1. separatorMilk AGRO
  2. separatorPonuky
  3. separatorPlatný do 2. augusta 2022

Špeciálna ponuka Milk AGRO

Platný od 20. júla 2022 do 2. augusta 2022

REKLAMA
12...89
Leták Milk AGRO - 20.7.2022 - 2.8.2022 - Produkty v akcii - Klasik, šunka, klobása, syr, tvaroh, tvaroh hrudkovitý, Sabinovská Hrudka, halloumi, bravčová masť, tuniak v konzerve, voda jemne perlivá, Domestos. Strana 1.
next
12...89
REKLAMA
REKLAMA

Najnovšia brožúra Milk AGROje tu!

Nová brožúra Milk AGROje platná od 20. júla 2022 do 2. augusta 2022. S viac ako 8 ponukami, akciami a zľavami nájdete úžasné spôsoby, ako ušetriť peniaze na Supermarkety produktoch.

Nájdite Milk AGRO obchod vo vašom okolí a využite všetky výhody, aby ste získali najlepšiu hodnotu za svoje peniaze. Zabudnite na rastúce ceny a vysokú infláciu. Moja Ponuky 365, vám prináša nízke ceny a jedinečné zľavy v Milk AGROa mnohých ďalších Supermarkety obchodoch po celej krajine.

Ponuky 365 vám prináša aktualizované brožúry, týždenné inzeráty a letáky, ktoré vám pomôžu ušetriť peniaze v obchodoch Ostatné, Kutilstvo a železiarstvo, Supermarkety, Elektronika, Domácnosť a nábytok, Obchodné domy, Zdravie a krása, Šport a rekreácia, Móda, Deti a mnohých ďalších obchodoch a produktoch.

Každý deň máme čerstvé letáky, takže sa nezabudnite čoskoro vrátiť, aby ste našli ešte viac Milk AGRO ponúk!

Navštívte Ponuky 365 a začnite šetriť ešte dnes.

REKLAMA
REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.