logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHračky pre všetky vekové kategórie: objavovanie rozmanitosti v Dráčiku
REKLAMA

Hračky pre všetky vekové kategórie: objavovanie rozmanitosti v Dráčiku

Hračky pre všetky vekové kategórie: objavovanie rozmanitosti v Dráčiku

Keď sa blížia narodeniny nášho dieťaťa, začneme premýšľať, čo mu kúpiť. Chceme, aby to bol originálny darček, ktorý si môžu užiť samé alebo pri hre s kamarátmi. Strávime deň aj noc premýšľaním. Prechádzame okolo hračkárstiev a vidíme tisíce rôznych hračiek. To nás nakoniec unaví. Niekedy nejde o to kúpiť hračku, ktorá je práve v móde, ale zistiť, čo sa vášmu dieťaťu naozaj páči. Na Slovensku sú obrovské hračkárstva, ale v jednom objavíte hračky pre všetky vekové kategórie: Dráčik. Medzi toľkými gondolami plyšových zvieratiek, bábik, autíčok, robotov a náučných hier by ste sa mohli stratiť. Preskúmajte rozmanitosť a cíťte sa v akomkoľvek veku chcete byť. Naše odporúčané hračky:

Stavebnice

2.jpg

Stavebnice majú medzi malými deťmi najväčší úspech a sprevádzajú hernú činnosť dlhší čas. Ide o súpravu dielikov rovnakých alebo rôznych tvarov, s ktorými možno vytvárať viaceré kombinácie a vytvárať tak rôzne stavby. Medzi najklasickejšie patrí Lego, ale v súčasnosti existuje veľa hračiek s týmito vlastnosťami, ktoré majú veľký prínos pre rozvoj detí.

Detské fotoaparáty

3.jpg

Väčšina fotoaparátov pre deti je vybavená automatickým zaostrovaním, 12 megapixelmi a HD displejom s rozlíšením 1080P. Sú ideálne aj na nahrávanie videa. Deti si môžu vybrať z rôznych filtrov, stimulovať svoju predstavivosť a zažiť zábavu. Zariadenia sa dajú nabíjať dve až tri hodiny a ak sa nepoužívajú, automaticky sa vypnú, aby sa zachovala životnosť fotoaparátu. Sú vyrobené z kvalitného ABS plastu, netoxického a recyklovateľného, ľahkého a odolného voči nárazom.

Walkie Talkie

4.jpg

Vysielačka Walkie Talkie má ergonomický dizajn. Jednoduché ovládanie, keďže na hovor stačí stlačiť len jedno tlačidlo, uľahčuje používanie tejto hračky deťom od 3 do 8 rokov. Väčšina z nich je vybavená funkciou uzamykania kľúčom. Kto ešte nemal vysielačku Walkie Talkie? Je to zariadenie, ktoré prežilo niekoľko generácií a stále je silné. Je pravda, že v priebehu rokov prešla zmenami, ale bola produktom technologického pokroku.

Súprava na výrobu šperkov

5.jpg

Súpravy na výrobu šperkov obsahujú najmenej štyri šnúrky, postriebrené retiazky, približne dvadsať kovových príveskov, dúhové korálky, korálky v tvare diamantu a farebné sklenené korálky. Umožňujú vášmu dieťaťu vyrobiť rôzne štýly náramkov a náhrdelníkov. Je to tiež ďalšia dobrá možnosť, ako stimulovať kreativitu vašich detí. Niektoré detičky sú odvážnejšie a dokonca si trúfajú svoje výtvory predávať rodine, priateľom alebo susedom.

Bicykel bez pedálov

6.jpg

Bicykel bez pedálov pomáha dieťaťu ľahko získať rovnováhu potrebnú na jazdu na dvoch kolesách, čo uľahčuje následný prechod na tradičný bicykel. Tento detský bicykel v ranom veku stimuluje sebadôveru a nezávislosť detí. Sedlo je protišmykové a riadidlá sú vyrobené z gumy.

Ponuky 365 vám prináša zľavové katalógy najlepších obchodov s hračkami. Vráťte sa do detstva a užite si stratu medzi gondolami!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.