ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Posledná aktualizácia: 1. októbra 2020

Ďakujeme, že ste sa rozhodli byť súčasťou našej komunity v Ponuky 365 („Spoločnosť“, „my“, „nás“, „náš“). Zaviazali sme sa chrániť vaše osobné údaje a vaše právo na súkromie. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa tohto oznámenia o ochrane osobných údajov alebo našich postupov týkajúcich sa vašich osobných údajov, kontaktujte nás na adrese hello+sk@weare365.io .

Keď vy a vo všeobecnosti používate niektorú z našich služieb (ďalej len „Služby“, ktoré zahŕňajú), vážime si, že nám zverujete svoje osobné údaje. Vaše súkromie berieme veľmi vážne. V tomto oznámení o ochrane osobných údajov sa vám snažíme čo najjasnejšie vysvetliť, aké informácie zhromažďujeme, ako ich používame a aké práva v súvislosti s nimi máte. Dúfame, že si nájdete čas na jeho pozorné prečítanie, pretože je dôležitý. Ak sú v tomto oznámení o ochrane osobných údajov akékoľvek podmienky, s ktorými nesúhlasíte, okamžite prestaňte používať naše služby.

Toto oznámenie o ochrane osobných údajov sa vzťahuje na všetky informácie zhromaždené prostredníctvom našich Služieb (ktoré, ako je popísané vyššie, zahŕňajú naše), ako aj všetky súvisiace služby, predaj, marketing alebo udalosti.

Pozorne si prečítajte toto oznámenie o ochrane osobných údajov, pretože vám pomôže pochopiť, čo robíme s informáciami, ktoré zhromažďujeme.

1. AKÉ INFORMÁCIE Zhromažďujeme?

Osobné údaje, ktoré nám zverejňujete

Stručne povedané: zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám poskytnete.

Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám dobrovoľne poskytnete, keď sa zaregistrujete v službe Vyjadrite svoj záujem o získavanie informácií o nás alebo našich produktoch a službách, keď sa zúčastňujete aktivít v rámci nich (ako uverejňovať správy na našich online fórach alebo sa zúčastňovať súťaží, súťaží alebo stávky) alebo inak, keď nás kontaktujete.

Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme, závisia od kontextu vašich interakcií s nami a vašich rozhodnutí a produktov a funkcií, ktoré používate. Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme, môžu zahŕňať:

Prihlasovacie údaje na sociálne siete. Môžeme vám poskytnúť možnosť zaregistrovať sa u nás pomocou podrobností o vašom existujúcom účte sociálnych médií, ako je váš účet na Facebooku, Twitteri alebo iných sociálnych médiách. Ak sa rozhodnete zaregistrovať sa týmto spôsobom, budeme zhromažďovať informácie popísané v časti s názvom „AKO ZAOBCHÁDZAME S VAŠIMI PRIHLÁSENIA DO SOCIÁLNYCH STRÁNOK“ nižšie.

Všetky osobné údaje, ktoré nám poskytnete, musia byť pravdivé, úplné a presné a musíte nás informovať o akýchkoľvek zmenách týchto osobných údajov.

Informácie zbierané automaticky

Stručne povedané: Určité informácie, ako je vaša adresa internetového protokolu (IP) a/alebo charakteristiky prehliadača a zariadenia, sa zhromažďujú automaticky, keď navštívite našu webovú stránku.

Automaticky zhromažďujeme určité informácie, keď ich navštívite, používate alebo prehliadate. Tieto informácie neodhaľujú vašu konkrétnu identitu (ako je vaše meno alebo kontaktné informácie), ale môžu zahŕňať informácie o zariadení a používaní, ako je vaša IP adresa, vlastnosti prehliadača a zariadenia, operačný systém, jazykové preferencie, adresa URL odkazujúceho subjektu, názov zariadenia. , krajina, miesto. , informácie o tom, ako a kedy používate naše informácie a ďalšie technické informácie. Tieto informácie sú primárne potrebné na udržanie bezpečnosti a prevádzky našej spoločnosti a na účely našich interných správ a analýz.

Ako mnohé spoločnosti, aj my zhromažďujeme informácie prostredníctvom súborov cookie a podobných technológií.

2. BUDÚ VAŠE INFORMÁCIE ZDIEĽANÉ S NIEKÝM?

Zrátané a podčiarknuté: Informácie zdieľame iba s vaším súhlasom, aby sme dodržiavali zákony, poskytovali vám služby, chránili vaše práva alebo dodržiavali obchodné povinnosti.

Vaše údaje, ktoré máme, môžeme spracovávať alebo zdieľať na základe nasledujúceho právneho základu: Konkrétnejšie, možno budeme musieť spracovať vaše údaje alebo zdieľať vaše osobné údaje v nasledujúcich situáciách:

Obchodné prevody. Vaše informácie môžeme zdieľať alebo prenášať v súvislosti s alebo počas rokovaní o akomkoľvek zlúčení, predaji majetku spoločnosti, financovaní alebo akvizícii celého nášho podnikania alebo jeho časti od inej spoločnosti.

Pridružené spoločnosti. Vaše informácie môžeme zdieľať s našimi pridruženými spoločnosťami, v takom prípade od týchto pridružených spoločností vyžadujeme, aby dodržiavali toto oznámenie o ochrane osobných údajov. Medzi pridružené spoločnosti patrí naša materská spoločnosť a akékoľvek dcérske spoločnosti, partneri spoločného podniku alebo iné spoločnosti, ktoré kontrolujeme alebo sú pod spoločnou kontrolou s nami.

Obchodní partneri. Vaše informácie môžeme zdieľať s našimi obchodnými partnermi, aby sme mohli ponúknuť určité produkty.

3. POUŽÍVAME COOKIES A INÉ SLEDOVACIE TECHNOLÓGIE?

Zrátané a podčiarknuté: na zhromažďovanie a ukladanie vašich informácií môžeme používať súbory cookie a iné technológie sledovania.

Na prístup k informáciám alebo ich ukladanie môžeme používať súbory cookie a podobné technológie sledovania (ako sú webové majáky a pixely). Konkrétne informácie o tom, ako takéto technológie používame a ako môžete odmietnuť určité súbory cookie, sú uvedené v našom Oznámení o súboroch cookie.

4. AKO SPRÁVUJEME VAŠE INFORMÁCIE?

Zrátané a podčiarknuté: ak sa rozhodnete zaregistrovať alebo prihlásiť do našich služieb pomocou účtu sociálnych médií, môžeme mať prístup k určitým informáciám o vás.

Naša stránka vám ponúka možnosťMôžete sa zaregistrovať a prihlásiť pomocou podrobností o účte sociálnych médií tretej strany (ako sú prihlasovacie údaje na Facebook alebo Twitter). Keď sa tak rozhodnete, dostaneme o vás určité profilové informácie od vášho poskytovateľa sociálnych médií. Informácie o profile, ktoré dostávame, sa môžu líšiť v závislosti od príslušného poskytovateľa sociálnych médií, ale často budú zahŕňať vaše meno, e-mailovú adresu, zoznam priateľov, profilový obrázok a ďalšie informácie, ktoré sa rozhodnete zverejniť na danej platforme sociálnych médií.

Informácie, ktoré dostaneme, použijeme iba na účely, ktoré sú opísané v tomto oznámení o ochrane osobných údajov alebo ktoré sú vám v prípade potreby inak objasnené. Upozorňujeme, že nekontrolujeme a nenesieme zodpovednosť za iné použitie vašich osobných údajov vaším poskytovateľom sociálnych médií tretej strany. Odporúčame vám, aby ste si prečítali ich oznámenie o ochrane osobných údajov, aby ste pochopili, ako sa zhromažďujú, používajú a zdieľajú vaše osobné údaje a ako si môžete nastaviť predvoľby ochrany osobných údajov na ich stránkach a aplikáciách.

5. PRENOSÚ SA VAŠE INFORMÁCIE MEDZINÁRODNE?

Stručne povedané: môžeme prenášať, uchovávať a spracovávať vaše informácie v iných krajinách, ako je vaša.

Naše servery sa nachádzajú na adrese. Ak k nám pristupujete zo zahraničia, vezmite prosím na vedomie, že vaše informácie môžeme prenášať, uchovávať a spracovávať my v našich zariadeniach a tretie strany, s ktorými môžeme zdieľať vaše osobné údaje (pozri „BUDE VAŠE INFORMÁCIE ZDIEĽANÉ S NIEKÝM?“ vyššie) v a ďalších krajinách.

Ak ste obyvateľom Európskeho hospodárskeho priestoru, tieto krajiny nemusia mať nevyhnutne také zákony na ochranu údajov alebo iné podobné zákony ako zákony vo vašej krajine. Urobíme však všetky potrebné kroky na ochranu vašich osobných údajov v súlade s týmto oznámením o ochrane osobných údajov a platnými právnymi predpismi.

6. AKO DLHO UCHOVÁVAME VAŠE INFORMÁCIE?

Zrátané a podčiarknuté: Vaše informácie uchovávame tak dlho, ako je potrebné na splnenie účelov uvedených v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, pokiaľ zákon nevyžaduje inak. Vaše osobné údaje budeme uchovávať len tak dlho, ako je to potrebné na účely uvedené v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, pokiaľ zákon nevyžaduje alebo nepovoľuje dlhšie obdobie uchovávania (napríklad daňové, účtovné alebo iné zákonné požiadavky). Žiadny účel tohto oznámenia nebude vyžadovať, aby sme uchovávali vaše osobné údaje dlhšie ako 180 dní.

Ak nemáme trvalú legitímnu obchodnú potrebu spracúvať vaše osobné údaje, takéto informácie vymažeme alebo anonymizujeme, alebo ak to nie je možné (napríklad preto, že vaše osobné údaje boli uložené v záložných súboroch), bezpečne uložíme vaše osobné údaje a izolovať ich od ďalšieho spracovania, kým nebude možné ich vymazanie.

7. ZHROMAŽDUJEME INFORMÁCIE OD NEPLATÝCH?

Zrátané a podčiarknuté: Vedome nezhromažďujeme ani neobchodujeme s údajmi od detí mladších ako 18 rokov.

Vedome nepožadujeme údaje ani marketing od detí mladších ako 18 rokov. Používaním prehlasujete, že máte aspoň 18 rokov alebo že ste rodičom alebo opatrovníkom neplnoletej osoby a súhlasíte s používaním. Ak sa dozvieme, že osobné údaje boli zhromaždené od používateľov mladších ako 18 rokov, deaktivujeme účet a podnikneme primerané kroky na okamžité odstránenie takýchto údajov z našich záznamov. Ak viete o akýchkoľvek údajoch, ktoré sme zhromaždili od detí mladších ako 18 rokov, kontaktujte nás na adrese hello+sk@weare365.io .

8. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA NA OCHRANU SÚKROMIA?

V skratke: svoj účet môžete kedykoľvek skontrolovať, zmeniť alebo zrušiť.

Ak máte bydlisko v Európskom hospodárskom priestore a domnievate sa, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne, máte tiež právo podať sťažnosť miestnemu dozornému orgánu na ochranu údajov. Ich kontaktné údaje nájdete tu: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ak máte bydlisko vo Švajčiarsku, kontaktné údaje úradov na ochranu údajov sú k dispozícii tu: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html .

Informácie o účte

Ak chcete kedykoľvek skontrolovať alebo zmeniť informácie o svojom účte alebo zrušiť svoj účet, môžete: Ak požiadate o zrušenie svojho účtu, deaktivujeme alebo odstránime váš účet a informácie z našich aktívnych databáz. Môžeme si však ponechať určité informácie v našich súboroch, aby sme zabránili podvodom, odstraňovali problémy, pomáhali pri vyšetrovaní, presadzovali naše Podmienky používania a/alebo vyhoveli platným právnym požiadavkám.

Zrušenie e-mailového marketingu: Z nášho zoznamu marketingových e-mailov sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na odkaz na zrušenie odberu v e-mailoch, ktoré vám posielame, alebo nás môžete kontaktovať pomocou údajov, ktoré vám poskytneme. sú uvedené nižšie. Potom budete odstránení zo zoznamu marketingových e-mailov; stále vás však môžeme kontaktovať, napríklad, aby sme vám posielali e-maily súvisiace so službami, ktoré sú potrebné na správu a používanie vášho účtu, na zodpovedanie požiadaviek na služby alebo na iné nekomerčné účely.

9. OVLÁDACIE PRVKY PRE ŽIADNE NASLEDUJÚCE FUNKCIE

Väčšina webových prehliadačov a niektoré operačné systémy a mobilné aplikácie aplikácie zahŕňajú funkciu alebo nastavenie Do Not Track ("DNT"), ktoré môžete povoliť na označenie vašich preferencií ochrany osobných údajov, aby sa údaje o vašich aktivitách pri prehliadaní online nemonitorovali a nezhromažďovali. V tejto fáze nebol dokončený žiadny jednotný technologický štandard na rozpoznávanie a implementáciu signálov DNT. Preto v súčasnosti nereagujeme na signály prehliadača DNT ani žiadny iný mechanizmus, ktorý automaticky oznamuje vašu voľbu nesledovať online. Ak sa pre online sledovanie prijme štandard, ktorý musíme v budúcnosti dodržiavať, budeme vás o tomto postupe informovať v revidovanej verzii tohto oznámenia o ochrane osobných údajov.

10. MAJÚ OBYVATELI V KALIFORNII ŠPECIFICKÉ PRÁVA NA SÚKROMIE? Zrátané a podčiarknuté: Áno, ak ste obyvateľom Kalifornie, máte špecifické práva týkajúce sa prístupu k vašim osobným údajom.

Sekcia 1798.83 občianskeho zákonníka Kalifornie, tiež známa ako zákon „Shine The Light“, umožňuje našim používateľom, ktorí sú obyvateľmi Kalifornie, raz ročne a bezplatne od nás požadovať a získať informácie o kategóriách osobných údajov (ak je to možné), ktoré sme sprístupnili tretím stranám na účely priameho marketingu a mená a adresy všetkých tretích strán, s ktorými sme zdieľali osobné údaje v bezprostredne predchádzajúcom kalendárnom roku. Ak ste obyvateľom Kalifornie a chcete podať takúto žiadosť, pošlite nám svoju žiadosť písomne ​​pomocou kontaktných informácií uvedených nižšie.

Ak máte menej ako 18 rokov, žijete v Kalifornii a máte zaregistrovaný účet, máte právo požiadať o odstránenie nechcených údajov, ktoré verejne uverejňujete. Ak chcete požiadať o odstránenie takýchto údajov, kontaktujte nás pomocou kontaktných informácií uvedených nižšie a uveďte e-mailovú adresu spojenú s vaším účtom a vyhlásenie, že žijete v Kalifornii. Zabezpečíme, aby sa na ňom údaje verejne nezobrazovali, no upozorňujeme, že údaje nemusia byť úplne alebo úplne odstránené zo všetkých našich systémov (napr. zálohy a pod.).

11. AKTUALIZUJEME TOTO OZNÁMENIE?

Zrátané a podčiarknuté: Áno, toto oznámenie aktualizujeme podľa potreby v súlade s platnými zákonmi.

Toto oznámenie o ochrane osobných údajov môžeme z času na čas aktualizovať. Aktualizovaná verzia bude označená aktualizovaným dátumom „Revidované“ a aktualizovaná verzia nadobudne účinnosť hneď, ako bude k dispozícii. Ak vykonáme podstatné zmeny v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, môžeme vás upozorniť zverejnením oznámenia o takýchto zmenách na viditeľnom mieste alebo priamym zaslaním oznámenia. Odporúčame, aby ste si toto oznámenie o ochrane osobných údajov často prezerali, aby ste boli informovaní o tom, ako chránime vaše informácie.

12. AKO NÁS MÔŽETE KONTAKTOVAŤ V TOMTO OZNÁMENÍ?

Ak máte otázky alebo pripomienky k tomuto oznámeniu, môžete nám poslať e-mail na adresu hello+sk@weare365.io .

13. AKO MÔŽETE SKONTROLOVAŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO VYMAZAŤ ÚDAJE, KTORÉ OD VÁS ZHROMAŽDUJEME?

Na základe platných zákonov vašej krajiny môžete mať právo požiadať o prístup k osobným údajom, ktoré od vás zhromažďujeme, zmeniť tieto informácie alebo ich za určitých okolností vymazať. Ak chcete požiadať o kontrolu, aktualizáciu alebo vymazanie vašich osobných údajov, odošlite formulár žiadosti kliknutím sem. Na vašu žiadosť odpovieme do 30 dní.