logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOvládnite vianočný chaos: sprievodca prežitím
REKLAMA

Ovládnite vianočný chaos: sprievodca prežitím

Ovládnite vianočný chaos: sprievodca prežitím

Nakupovanie vianočných darčekov je chaos. Ľudia sa tlačia v obchodoch a viacerí sa bijú o ten istý výrobok. Ako môžete zvíťaziť nad vianočným chaosom? S týmto sprievodcom prežitia. Navrhujeme vám zoznam darčekov, ktorý vám uľahčí výber a vy budete môcť ísť do rôznych obchodov na Slovensku s rozhodnutým výberom. Pôjdete, hneď si vyhľadáte svoj darček a vrátite sa späť. Takto sa nebudete stresovať z nakupovania.

Bezdrôtové nabíjačky

2.jpg

V praxi je najrozšírenejším štandardom pre bezdrôtové nabíjačky štandard Qi. Ak telefón danej osoby umožňuje bezdrôtové nabíjanie, bude kompatibilný so štandardom Qi. Všimnite si aj model a značku telefónu, aby vám predajca mohol poradiť. Vo viacerých predajniach na Slovensku nájdete všetky druhy bezdrôtových nabíjačiek: vo forme základní, dokovacích staníc alebo podložiek a nabíjačiek, ktoré kombinujú ďalšie funkcie, napríklad umožňujú nabíjanie inteligentných hodiniek.

Tenisky

3.jpg

Pri sezónnych zmenách je vždy bežné urobiť kompletnú obnovu šatníka, ktorá zahŕňa aj obuv. Darovanie tenisiek ako darčeka je dobrou voľbou a čo odporúčame, je kúpiť nenápadnú farbu, napríklad čiernu, bielu alebo sivú, aby ste sa vyhli omylu. Možnosti sú nekonečné a fluorescenčné farby sú veľmi módne. V každom prípade však môžete obuv vždy vymeniť. Existuje veľa značiek, ktoré dosiahli prémiový vývoj tenisiek. Hoci je ich ponuka široká a môžete si ich kúpiť podľa svojho rozpočtu.

Sada vankúšov

4.jpg

Vankúše s vianočnými vzormi sú pre deti vždy klasikou a túto možnosť môžete zvoliť ako darček. Okrem toho mnohí ľudia radi zdobia svoj domov na sviatky a vankúše by tomuto miestu dodali osobitý nádych.

Puzzle

5.jpg

Pomocou puzzle si deti trénujú jemnú motoriku, zlepšujú koordináciu ruka-oko a cvičia si koncentráciu a trpezlivosť. Učia sa tiež riešiť problémy pomocou stratégií a štruktúrovaným spôsobom, čo sa dosahuje opakovaným zaraďovaním dielikov. Je to ideálny darček, ak máte viac ako jedno dieťa, aby sa mohli hrať spolu a spolupracovať pri skladaní. Počet dielikov závisí od veku dieťaťa. Keď je puzzle hotové, môžete na obrázok naniesť ľahkú vrstvu ochranného lepidla a potom ho zarámovať.

Parfumy

6.jpg

Hoci sú parfumy veľmi osobné, môžete vopred zistiť, ktorý má daná osoba najradšej. Niektorí ľudia dávajú prednosť ovocným vôňam a iní zase kvetinovým, alebo jednoducho ich kombinácii. V najväčších obchodoch nájdete širokú ponuku parfumov. Niektoré sú už značkou, ale vždy sa objavujú novinky k dátumom, ako je Deň matiek alebo Vianoce.

Ponuky 365 vám prináša všetky katalógy s najlepšími zľavami z vašich obľúbených obchodov na Slovensku na Vianoce. Zažite čaro tohto ročného obdobia a prekvapte toho, koho máte radi. Nestresujte sa a prekonajte vianočný chaos!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.