logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorKaufland vs. Lidl. Ktorý supermarket má najlepšie ponuky?
REKLAMA

Kaufland vs. Lidl. Ktorý supermarket má najlepšie ponuky?

Kaufland vs. Lidl. Ktorý supermarket má najlepšie ponuky?

Na Slovensku je široká ponuka supermarketov. Existujú však dva reťazce, ktoré vyčnievajú nad ostatnými svojou rozmanitosťou výrobkov, akciami a silným miestnym publikom: Kaufland a Lidl. Majú pestrý katalóg tovaru, dobré ceny a veľmi lákavé výpredaje. Hoci si každý vyberá konkrétny reťazec, ktorý z dvoch veľkých obchodov ponúka najlepšie zľavy? Je dôležité sledovať denné publikácie, aby ste nepremeškali žiadnu príležitosť a mohli porovnávať. Po vianočných a novoročných sviatkoch, ktoré priniesli veľké výdavky, nie je od veci sledovať akcie a ponuky, ktoré Kaufland a Lidl majú. Aby ste sa dostali na koniec mesiaca bez dlhov a s rezervou, ktorú môžete investovať do osobných vecí alebo vecí do domácnosti, bude potrebné trochu okysliť peňaženku.

Kaufland

2.jpg

V Kauflande zákazníci nájdu široký sortiment výrobkov, ako je čerstvé mäso, hydina a ryby, ovocie a zelenina, mrazené potraviny, lahôdky, nealkoholické nápoje, káva a čaj, krmivo pre domáce zvieratá, čistiace prostriedky, prostriedky osobnej starostlivosti a hygieny, oblečenie, autopríslušenstvo, kancelárske potreby a mnoho ďalšieho. V spoločnosti Kaufland môžete ušetriť mnohými spôsobmi. Na oficiálnej webovej stránke sa môžete zaregistrovať na odber upozornení na produkty, ktoré chcete kúpiť, stačí kliknúť na ikonu upozornenia pod produktom, aby ste dostávali upozornenia na akcie, a Kaufland vám pošle e-mail s príslušnými ponukami a akciami. V internetovom obchode Kaufland nájdete dôležité akcie až do výšky 60 % na vybrané produkty. S kartou Kaufland môžete ušetriť peniaze a využívať skvelé výhody pri každom nákupe.

Lidl

3.jpg

Lidl ponúka aj široký sortiment výrobkov: čerstvé mäso, ovocie a zeleninu, ryby, chlieb a pečivo, bezlepkové potraviny, potraviny bez laktózy, kávu, oleje, nápoje, mrazené potraviny, potreby pre domácnosť, čistiace prostriedky a prostriedky osobnej starostlivosti, krmivo pre domáce zvieratá a mnoho ďalšieho. V Lidli môžete ušetriť vďaka ponukám a akciám zverejneným na jeho oficiálnej webovej stránke. Okrem toho Lidl každý týždeň vydáva letáky s ponukami. Stiahnutím mobilnej aplikácie Lidl Plus môžete využívať skvelé zľavy a výhody. Zaujímavou funkciou tohto reťazca je, že si môžete skontrolovať predchádzajúcu cenu a novú zľavnenú cenu každého výrobku, takže budete môcť zistiť, či je hodnota vášho nákupu výhodná alebo nie. V závislosti od položky bude k dispozícii ponuka. Čaká vás veľa príležitostí, ako čo najlepšie využiť úspory v supermarkete. Bude sa musieť pozrieť na ponuky a vybrať si jeden z dvoch veľkých reťazcov s fyzickou prítomnosťou v krajine.

Ponuky 365 vám prináša všetky zľavové katalógy hlavných obchodných reťazcov na Slovensku. Využite možnosť prelistovať si každý z nich a vyhľadajte tie najlepšie ponuky. Ak začnete kontrolovať svoje výdavky na potraviny, budete môcť lepšie vyvážiť svoje financie. Nepremeškajte túto príležitosť a ušetrite čo najviac.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.