logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAko mať tie najlepšie kučery
REKLAMA

Ako mať tie najlepšie kučery

Ako mať tie najlepšie kučery

Je známe, že rovné vlasy už nie sú tak populárne ako kedysi. V súčasnosti môžeme na Slovensku vidieť mnoho žien, ktoré sa rozhodli prestať si rovnať vlasy, aby dali priestor svojim kučerám. Tento rastúci trend prišiel s množstvom nových informácií pre nositeľky kučier. Tu je niekoľko tipov, ako si ich udržať krásne.

Chráňte vlhkosť

Prvá vec, na ktorú treba pri starostlivosti o kučery myslieť, je vlhkosť. Keďže sú naše vlasy kučeravé, musia vynaložiť väčšie úsilie aby zostali hydratované. Preto je potrebné myslieť v tomto smere na každý výrobok, ktorý si kúpite v slovenskom supermarkete a nanesiete na vlasy. Hydratácia a výživa našich kučier je nevyhnutelná.

Spoločné umývanie a low poo

Spôsoby umývania a starostlivosti o vlasy už nie sú také ako kedysi. Nové trendy nám ukazujú, že existujú aj iné spôsoby starostlivosti o naše vlasy. Jedným z nich je spoločné umývanie, ktoré je definované umývaním len s kondicionérom. Low poo tiež nadväzuje na túto líniu a priamo znamená žiadne umývanie šampónom. Obe záležitosti sa zameriavajú na nepoužívanie sulfátov (ktoré vymývajú vlasové oleje) a silikónov (ktoré vlasy melírujú a nevyživujú). Preskúmajte, ako sa najlepšie starať o svoje kučery, a kúpte si potrebné produkty v slovenských parfumériách.

Techniky definovania

Keď ste si vybrali spôsob, ako svoje kučery zachovať a starať sa o ne, je čas na definíciu a objem. Na Slovensku sa používa niekoľko techník podľa typu a účelu vašich kučier. Medzi najobľúbenejšie techniky patria: shingling, pulzovanie, mokré plopovanie, prstové natáčanie a ďalšie. Odporúčame vám vyskúšať niekoľko techník a potom si vybrať tú ktorá najlepšie vyhovuje tomu čo chcete dosiahnuť so svojimi vlasmi.

Časté strihanie kučier

Na rozdiel od rovných vlasov, na udržanie a kontrolu kučier je potrebné častejšie chodiť ku kaderníkovi alebo si aspoň častejšie strihať vlasy doma. To vám umožní mať vlasy vždy pod kontrolou a dodať im požadovaný tvar. Kaderníkov s odbornými znalosťami v oblasti kučeravenia vlasov určite nájdete v každom meste na Slovensku.

Ako sa vyspať?

Moment ukladania sa do postele a zaspávania si zaslúži vlastnú sekciu. Tu by sme mali vedieť, že bavlnené obliečky na vankúš sú pre naše vlasy škodlivé, pretože ich trenie spôsobuje poškodenie. Na Slovensku sa odporúča kúpiť si v obchode s dekoratívnymi predmetmi alebo v bazári obliečky z hodvábu alebo saténu. Môžete použiť aj čiapku alebo šatku.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.