logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAko sa orientovať v kozmetickej uličke: ako si vybrať správnu kozmetickú značku
REKLAMA

Ako sa orientovať v kozmetickej uličke: ako si vybrať správnu kozmetickú značku

Ako sa orientovať v kozmetickej uličke: ako si vybrať správnu kozmetickú značku

V posledných rokoch sa kozmetika stala nevyhnutnou súčasťou nášho každodenného života. A nehovoríme len o nosení dokonalého make-upu alebo hľadaní správnych produktov, ktoré nasledujú každý trend krásy, ale aj o starostlivosti o pleť a spotrebe zodpovedných výrobkov za dobrú cenu. Veľké značky vyrábajú kozmetiku a krémy s použitím kvalitných produktov, s inovatívnymi účinnými látkami a skutočnými účinkami. Ale aj keď si myslíte, že ich trhová hodnota na Slovensku je smiešna, v ich katalógoch nájdete dostupné ceny. Ako si vybrať tú správnu kozmetickú značku? Preskúmajte a dozviete sa niečo o histórii a vývoji výrobkov každej z nich, aby ste sa rozhodli pre tú najlepšiu. Všetky z nich využívajú najnovšie technológie na zlepšenie výsledku konečného produktu a netestujú na zvieratách.

Avon

2.jpg

S cieľom dosiahnuť vyššie príjmy a osloviť čoraz viac nových spotrebiteľov otvorila spoločnosť vlastný digitálny obchod. Avon sa vždy vyznačoval katalógovým predajom, veľkou silou spoločnosti. Avon ponúka výrobky na starostlivosť o pleť, kozmetiku, parfumy a výrobky osobnej starostlivosti, ako sú maskary, očné tiene, rúže, púdre, korektory, podkladové krémy, hydratačné krémy a séra. Značka bola vždy známa svojimi parfémami, z ktorých mnohé prešli skúškou času.

Mary Kay

3.jpg

V ponuke Mary Kay nájdete širokú škálu kozmetických výrobkov: výrobky na starostlivosť o pleť, čistiace a peelingové prípravky, hydratačné krémy, masky, esencie a oleje, toniká a osviežujúce prípravky, odličovače, očné linky a pleťové masky, púdre na líčenie, rúže, lesky na pery. Je to značka, ktorá sa preslávila svojimi krémami. V ich katalógoch sú krémy na ruky s ružami a mandarínkami za 14€ a krémy na tvár s ochranou proti slnku za 23€.

Oriflame

4.jpg

Oriflame je považovaná za jednu z najvýznamnejších kozmetických značiek v Európe. Nájdete tu parfumy, telové spreje, korektory, púdre, očné tiene, maskary, lesky na pery, rúže, šampóny, kondicionéry, kefky, odličovače, telové mlieka, masky, hodinky, kabelky a mnoho ďalšieho.

Yves Rocher

5.jpg

Yves Rocher ponúka svojim zákazníkom široký sortiment kozmetických a skrášľovacích výrobkov, ako sú čistiace a odličovacie prípravky na tvár, micelárna voda, odličovacie mlieko, odličovacie obrúsky, denné a nočné krémy, opaľovacie krémy, šampóny, kondicionéry, masky a séra, vlasové prípravky, výživné krémy a gély do kúpeľa. Z jej rozsiahleho katalógu vyniká veľmi široká ponuka produktov na líčenie tváre, pier, očí a nechtov. V ponuke sú balzamy na pery za 2€, vysúvacie a vodeodolné ceruzky na oči za 8€ a tyčinka na začervenanie za 4€. Každý typ pleti je iný, rovnako ako farba a starostlivosť, ktorú potrebuje. Preto je výber kozmetického výrobku rozhodnutím, ktoré môže priaznivo ovplyvniť estetiku a vitalitu pleti alebo na druhej strane spôsobiť vážne škody, od začervenania až po škvrny a akné tretieho stupňa. Preto je dôležité vyberať kozmetické výrobky od zavedených a popredných značiek.

Ponuky 365 vám prináša najlepšie zľavové katalógy vašich obľúbených kozmetických značiek na Slovensku. Na to, aby ste mali krásnu pleť alebo tvár, nie je potrebné míňať veľa peňazí.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.