logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAko si vytvoriť denný režim, ktorý vám bude vyhovovať
REKLAMA

Ako si vytvoriť denný režim, ktorý vám bude vyhovovať

Ako si vytvoriť denný režim, ktorý vám bude vyhovovať

Kľúčom k vytvoreniu denného režimu, ktorý vám bude vyhovovať, je ranné cvičenie, zdravé stravovanie a dobrá starostlivosť o pleť. V nespočetných obchodoch na Slovensku nájdete všetky potrebné výrobky. Čo sa týka starostlivosti o pleť, nemusíte míňať veľa peňazí. Ide len o to, aby ste do svojej každodennej rutiny zaradili niekoľko produktov, ktoré často zanedbávame, pretože na to nemáme čas. Ak chcete zlepšiť svoju kozmetickú rutinu bez toho, aby ste ohrozili svoj rozpočet, vyskúšajte produkty, ktoré uvádzame nižšie. Vďaka nim bude vaša pleť vyzerať oveľa omladenejšie a nájdete ich v kozmetike v najlepších obchodoch v krajine.

Čistiace krémy

2.jpg

Produkty na čistenie tváre sú rozmanité. Neexistuje jeden konkrétny výrobok, ktorý by spĺňal všetky vlastnosti a vyhovoval rôznym typom pleti. Niektoré môžu byť nadmerne odmasťujúce a iné veľmi kyslé alebo zásadité. Zásadný bude výber krému podľa typu vašej pleti a je dôležité, aby mal jemnú textúru, aby nedošlo k podráždeniu tváre. Odporúča sa doplniť ho hydratačným tonikom.

Opaľovací krém

3.jpg

Neustále vystavovanie sa slnečným lúčom škodí zdraviu pokožky. Ak pracujete v plážovom rezorte a takmer stále ste vonku, používanie kvalitného opaľovacieho krému bude kľúčom k tomu, aby ste sa vyhli spáleniu. Svetlá pokožka je oveľa citlivejšia, a to aj na extrémny chlad. Používanie ochrany v zime udrží vašu tvár hydratovanú. Existujú opaľovacie krémy s rôznymi faktormi, opaľovacie krémy pre deti a dokonca aj kompaktné opaľovacie krémy.

Micelárna voda

4.jpg

Stačí namočiť vatový tampón a jemnými krúživými pohybmi si ním pretrieť tvár vrátane očných viečok a pier. Po odstránení všetkých nečistôt a make-upu opláchnite pleť teplou alebo studenou vodou.
Opláchnutie micelárnou vodou nie je povinné, hoci sa odporúča, aby ste odstránili všetky zvyšné nečistoty. Slúži tiež na tonizáciu a hydratáciu pleti.

Balzam na pery

5.jpg

Balzam na pery je skvelým spojencom vašej pleti a má viacero využití. Môžete ho použiť na korekciu make-upu, odstránenie líčidiel alebo na dokonalé obočie. Ako? Ak balzam na pery votriete do vírov obočia, uvidíte, že sú zapečatené a dobre upravené. Hoci jeho hlavný účinok sa spája s korekciou a opravou suchosti pier spôsobenej vystavením slnku, vetru alebo chladu.

Odličovacie obrúsky

6.jpg

Sú našimi najlepšími spojencami, ak máme málo času. Používajú sa na rýchle odstránenie make-upu, ale len povrchové, pretože neodstránia 100 % zvyškov. Na hĺbkové čistenie bude potrebný ďalší doplnok. Odporúčame vám umyť si tvár veľkým množstvom vody a mydla, aby ste sa uistili, že ste odstránili všetky nečistoty, a použiť tonikum na tvár a hydratačný krém.

Ponuky 365 vám prináša najlepšie katalógy so všetkými ponukami z vašich obľúbených obchodov s kozmetikou na Slovensku. Získajte zdravé návyky a veďte lepší život. Teraz je ten správny čas. Už nestrácajte čas. Začnite so všetkým už toto leto.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.