logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBonprix: Módne trendy pre každého
REKLAMA

Bonprix: Módne trendy pre každého

Bonprix: Módne trendy pre každého

Rok 2023 je rokom vynájdenia. V centre diania sú priesvitné látky, ktoré budú naďalej prítomné v šatách a blúzkach rôznych dĺžok a strihov, v džínsoch na bokoch a v mini odevoch. Ak uvažujete o aktualizácii svojho šatníka, možností je veľa a všetko závisí od vášho štýlu. Od vypuknutia pandémie by sa dalo povedať, že v móde je možné takmer všetko a oblečenie dostáva druhú šancu. Na Slovensku v obchodoch ako Bonprix nájdete módne trendy pre každého. Tu vám povieme všetko, aby ste sa mohli obliecť bez toho, aby ste boli mimo za málo peňazí.

Nohavice s priesvitnými materiálmi

2.jpg

Je to jeden z trendových odevov na jeseň-zimu. Nepochybne bude tento odev náhradou za najodhalenejšie šaty, na rozdiel od cargo nohavíc, ktoré budú dominovať najlepším streetstyle lookom. Ak chcete ísť do kancelárie, bude potrebné zvoliť nohavice na boky. Teplejšia verzia príde v pastelových farbách, ktoré sú ideálne na ešte sychravé jesenné dni. Tie najodvážnejšie budú nosiť verziu s výstrihom.

Trblietky a flitre

3.jpg

Trblietanie flitrov bude hlavnou túžbou tých, ktorí sa snažia dosiahnuť maximálny pôvab pri nosení jedného z modelov šiat v trende jeseň-zima. V našich šatníkoch však pristane aj grunge, ktorý vráti rebelstvo, ktoré dominovalo v 90. rokoch so šatami s roztrhaným efektom. Ženy, ktoré si potrpia na odvahu, si vyberú čierne šaty s koženým efektom a modely s výstrihmi.

Baggy jeans

4.jpg

Či už sa rozhodnete pre úplne vrecovité siluety, alebo vytvoríte rovnováhu medzi vrecovitými nohavicami a obtiahnutejšími vrchmi, tieto kúsky budú aj naďalej povinnou výbavou šatníkov fashionistiek. Hoci milujeme džínsy a nohavice v páse, pretože lichotia siluete, nohavice na bokoch sa vracajú už niekoľko sezón a budú nevyhnutným kúskom pre vaše najlepšie streetstyle looky.

Topy

5.jpg

Už teraz sa dostávajú do popredia a budú charakteristickým outfitom nasledujúcej sezóny. Krátke tričká, body, malé topy, svalnaté topy. Preč sú časy, keď existovalo oblečenie len pre štíhle postavy: do nových trendov sme zahrnuté všetky. Jasná, výbušná, spodná bielizeň, s odvážnymi tvarmi, s krásnymi potlačami, ažúrovými úpletmi, s ofinkami. Možnosti sú doslova nekonečné a všetko je ideálne. Sú ideálne na kombinovanie s vašimi širokými džínsami alebo s minisukňou.

Ramenné vypchávky

6.jpg

Od 30. do 80. rokov minulého storočia historicky ramenné vycpávky v ženskom šatníku štylisticky posilňovali imidž žien vrátane ich masívneho začlenenia do tela. V roku 2021 sa tento tradičný detail pánskeho krajčírstva vrátil a na rok 2023 sa z neho stáva brnenie, ktoré môže vychádzať v osemdesiatych rokoch a viacfarebnom obleku na mieru. Nechýbajú kombinácie medzi priehľadnými sukňami a bavlnenými odevmi s ramennými vypchávkami.

Ponuky 365 vám prináša všetky zľavové katalógy vašich obľúbených módnych obchodov. Využite príležitosť a určujte trendy tejto zimy. Choďte do Bonprix a nebudete ľutovať!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.