logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCenovo najdostupnejšia kozmetika prémiových značiek
REKLAMA

Cenovo najdostupnejšia kozmetika prémiových značiek

Cenovo najdostupnejšia kozmetika prémiových značiek

V posledných rokoch sa kozmetika stala nevyhnutnou súčasťou nášho každodenného života. A nehovoríme len o nosení dokonalého make-upu alebo hľadaní správnych produktov, ktoré nasledujú každý kozmetický trend, ale aj o starostlivosti o pleť a spotrebe zodpovedných produktov za dobrú cenu. Veľké značky vyrábajú kozmetiku a krémy z kvalitných produktov, s inovatívnymi účinnými látkami a skutočnými účinkami, a vyrábajú ich úplne zodpovedne. Ale aj keď si myslíte, že ich trhová hodnota je smiešna, v ich katalógoch nájdete prijateľné ceny.

Mary Kay

2.jpg

V ponuke Mary Kaynájdete širokú škálu kozmetických výrobkov: výrobky na starostlivosť o pleť, čistiace a peelingové prípravky, hydratačné krémy, masky, esencie a oleje, toniká a osviežujúce prípravky, odličovače, očné linky a pleťové masky, púdre na líčenie, rúže, lesky na pery. Je to značka, ktorá sa preslávila svojimi krémami. V ich katalógoch sú krémy na ruky s ružami a mandarínkami za 14,5 € a krémy na tvár s ochranou proti slnku za 23 €.

Avon

3.jpg

S myšlienkou dosiahnuť vyššie príjmy a osloviť čoraz viac nových spotrebiteľov spoločnosť otvorila vlastný digitálny obchod. Avon sa vždy vyznačoval katalógovým predajom, ktorý bol vždy jeho veľkou silou. Avon ponúka výrobky na starostlivosť o pleť, kozmetiku, vône a prostriedky osobnej starostlivosti, ako sú maskary, očné tiene, rúže, púdre, korektory, podkladové krémy, hydratačné krémy a séra. Značka bola vždy známa svojimi parfémami, z ktorých mnohé prešli skúškou času. Cena ponúkaných vôní je veľmi priaznivá, nepresahuje 40 eur.

Oriflame

4.jpg

Oriflame sa považuje za jednu z najvýznamnejších kozmetických značiek v Európe. Nájdete tu parfumy, telové spreje, korektory, púdre, očné tiene, maskary, lesky na pery, rúže, šampóny, kondicionéry, kefky, odličovače, telové mlieka, masky, hodinky, kabelky a mnoho ďalšieho. V Oriflame si môžete kúpiť telové peelingy za 9,99 € a exfoliačné rukavice za 5,99 €.

Yves Rocher

5.jpg

Yves Rocher ponúka svojim zákazníkom široký sortiment kozmetických a skrášľujúcich výrobkov, ako sú čistiace a odličovacie prípravky, micelárna voda, odličovacie mlieko, odličovacie prípravky, odličovacie obrúsky, denné a nočné krémy, opaľovacie krémy, šampóny, kondicionéry, masky a séra, výrobky na vlasy, výživné krémy a gély do kúpeľa. Jej produkty na líčenie sa vyznačujú rozsiahlym katalógom s veľmi širokou ponukou v oblasti tváre, pier, očí a nechtov. V ponuke sú balzamy na pery za 2 €, vysúvacie a vodeodolné ceruzky na oči za 8 € a tyčinka na začervenanie za 4,35 €.

Notino

6.jpg

Nájdete tu parfumy, telové spreje, korektory, púdre, očné tiene, maskary, lesky na pery a na pery, šampóny, kondicionéry, kefy, odličovače, telové mlieka, vegánsky make-up, vegánske hygienické výrobky, esenciálne oleje, krémy na ruky, očné tiene a mnoho ďalšieho. V Notino nájdete šampóny a kondicionéry za 9,50 € od najlepších značiek na trhu. Môžete si vybrať možnosti pre suché, rovné, jemné alebo blond vlasy.

Ponuky 365 vám prináša najlepšie katalógy zliav vašich obľúbených kozmetických značiek. Na to, aby ste mali krásnu pleť alebo starostlivosť o pleť, nemusíte míňať stovky eur.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.