logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLacná kancelária: ušetrite peniaze pri zariaďovaní svojej novej kancelárie
REKLAMA

Lacná kancelária: ušetrite peniaze pri zariaďovaní svojej novej kancelárie

Lacná kancelária: ušetrite peniaze pri zariaďovaní svojej novej kancelárie

Časy home office sa pomaly vytrácajú a hoci mnohé firmy na Slovensku stále fungujú na hybridnom systéme, v mnohých iných pobočkách sme sa už museli vrátiť do kancelárie. Existuje niekoľko spôsobov, ako si zariadiť kanceláriu a nestratiť pri tom celý kapitál. Tu je niekoľko tipov ako si zriadiť pracovisko a zároveň ušetriť peniaze a udržať si financie.

Použitý nábytok

Všetci chceme mať pri zariaďovaní kancelárie žiarivý nový nábytok. To si však vyžaduje značné investície. V slovenských obchodoch s nábytkom je čoraz viac predajní s použitými položkami a s nejakým detailom ale v dobrom stave. Môžete si pozrieť aj rôzne webové stránky, ktoré predávajú málo používané výrobky.

Nakupujte vo veľkom a získajte veľké zľavy

Na Slovensku je vždy lacnejšie nakupovať vo veľkom. Vopred si premyslite, čo budete potrebovať na celý rok, a urobte jeden alebo dva nákupy ročne. Takto budete môcť nakupovať výrobky za nižšie ceny a vo veľkoobchodoch. Tak bude čas s týmito zásobami správne hospodáriť, aby ste nemuseli chodiť do kníhkupectva a zbytočne veľa míňať.

Nájdite si miesto s dostatkom prirodzeného svetla

Jedným z najväčších výdavkov ktoré budete mať, bude energia. V slovenských kanceláriách je to často najväčší výdavok. Aby ste sa vyhli bolestiam hlavy až vám príde účet, je dobré hľadať kancelárske priestory s dostatkom prirodzeného svetla. Takto nebudete musieť mať stále zapnuté svetlá. Počítače a elektronické zariadenia budú aj tak stáť dosť. Pokiaľ ide o tie posledné, nezabudnite ich vždy vypnúť keď odchádzate, inak budú naďalej spotrebúvať elektrinu a zvyšovať váš účet.

Digitálne radšej než tlačené

Toto je najdôležitejší trend, ktorý na Slovensku vidíme a musíme ho zapracovať. Papier vo všetkých jeho verziách sa vyskytuje čoraz menej. Preto je jednou z úloh preniesť čo najviac do digitálnej sféry. Neprepínať tlač, často sa to rieši pomocou PDF. Ak potrebujete kúpiť papier, snažte sa kupovať recyklovaný papier a na poznámky používajte staré hárky alebo gumy.

Udržateľné kúpeľne

Kúpeľňa je ďalším miestom, ktoré si udržiava zaujímavé fixné náklady. Tu môžeme ušetriť peniaze a zároveň byť šetrnejší k životnému prostrediu. Na Slovensku môžete zájsť do obchodu, ktorý predáva čistiace prostriedky vo veľkom, aby ste mohli nakúpiť zásoby vo veľkom a nemuseli používať veľa nádob. Môžete si tiež kúpiť látkové uteráky namiesto papierových, aby ste znížili svoj vplyv na životné prostredie a ušetrili veľa peňazí.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.