logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLacné kuchynské spotrebiče, ktoré šetria čas a peniaze
REKLAMA

Lacné kuchynské spotrebiče, ktoré šetria čas a peniaze

Lacné kuchynské spotrebiče, ktoré šetria čas a peniaze

Moderné životné tempo znamená, že na domáce práce máme čoraz menej času. Pracujeme dlhé hodiny mimo domu a kým sa vrátime domov, sme už dosť unavení na to, aby sme varili, prali alebo umývali podlahy. Vďaka technologickému pokroku existujú spotrebiče, ktoré nám umožňujú šetriť čas a peniaze v kuchyni a nie sú také drahé. Ide o to venovať pozornosť ponukám a zľavám. Vo veľkých reťazcoch so spotrebičmi na Slovensku nájdete širokú ponuku tovaru, ktorý vám uľahčí každodenný život. Venujte pozornosť nasledujúcemu zoznamu.

Kuchynský robot

2.jpg

V zime nie je nič chutnejšie ako jesť cestoviny s omáčkou. Ak ste príliš leniví na krájanie a mletie zeleniny, v DATARTE si môžete kúpiť kuchynský robot Tefal Double Force za 119 EUR. Môžete v ňom miesiť, krájať, mlieť, strúhať, mixovať alebo pripravovať všetky druhy krémov a omáčok. Tento model má veľkú 3-litrovú misu a 2-litrovú nádobu na mixovanie. Myslite na svoje pohodlie a na to, koľko práce vám ušetrí.

Mikrovlnná rúra

3.jpg

Je zima a vy máte chuť prísť domov a dať si horúcu polievku. Riešením je mikrovlnná rúra. Stačí polievku niekoľko minút ohrievať v mikrovlnnej rúre a je to. Nemusíte špiniť kuchyňu a stačí len stlačiť tlačidlo. V Planeo Elektro stojí mikrovlnná rúra Philco PMD 1730S 79,90 €. Medzi jej funkcie patrí: Vnútorný objem 17 litrov, sklenený otočný tanier s priemerom 24,5 centimetra, šesť úrovní výkonu a funkcia rozmrazovania. Je to skvelá príležitosť.

Hriankovač

4.jpg

Ak máte zvyšky chleba a nechcete ich vyhodiť, dobrou voľbou je pripraviť toasty. A čo je lepšie ako kúpiť elektrický hriankovač. Ľahko sa používa a teplé hrianky budete mať za chvíľu. V predajni Nay Elektrodom stojí hriankovač Orava HR-111 29,99 €. Ak si chcete predĺžiť záruku na tri roky, musíte si priplatiť 6 €. Je to veľmi užitočný spotrebič, ktorý využijú aj vaše deti, keď prídu zo školy.

Elektrická kanvica

5.jpg

Zapnutie sporáka a čakanie na ohriatie vody je strata času. Pri elektrických kanviciach si môžete naprogramovať teplotu vody a kanvica sa sama zapne bez toho, aby ste museli kontrolovať čas. Na DATART nájdete plastové elektrické kanvice len za 17,90 €. Ide o rýchlovarnú kanvicu ETA Lorinka 6599 90000 sivo-biela, ktorá je jednou z najúspornejších na trhu.

Umývačka riadu

6.jpg

Jednou z najväčších nočných môr v kuchyni je umývanie riadu. Našťastie však existujú umývačky riadu. Ušetria nám prácu, umývací prostriedok aj peniaze. Ak máte v kuchyni voľné miesto, je to vždy dobrá investícia. Široký sortiment umývačiek riadu nájdete v niektorom z troch vyššie uvedených obchodov.

Ponuky 365vám prináša všetky zľavové katalógy zo všetkých obchodov s domácimi spotrebičmi na Slovensku. Pozorne si prezrite prospekty a vyberte si tie najlepšie a najlacnejšie kuchynské potreby, ktoré vám uľahčia život.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.