logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMountfield: popredná značka záhradnej techniky
REKLAMA

Mountfield: popredná značka záhradnej techniky

Mountfield: popredná značka záhradnej techniky

Nemusíte byť záhradný expert, aby vám vašu záhradu závideli v okolí. Stačí vám niekoľko kľúčových nástrojov, aby ste udržali trávnik upravený a rastliny živé. Na Slovensku existuje niekoľko veľkých obchodov, ktoré sa výhradne venujú predaju záhradkárskych potrieb a ponúkajú poradenstvo, ak práve začínate. V oblasti záhradnej techniky je však bezpochyby vedúcou značkou Mountfield. Jeseň je vhodný čas na to, aby ste sa zásobili všetkým, čo potrebujete, aby ste boli dobre pripravení na nadchádzajúcu zimu, ktorá je pre záhradkárstvo najnáročnejším obdobím a bude pre nás predstavovať najväčšiu výzvu. Nemusíte si vyčleniť veľký rozpočet. Tu je niekoľko lacných záhradníckych potrieb, ktoré nájdete v Mountfielde. ide len o to, aby ste využili výhodné ponuky a zľavy.

Sekera

2.jpg

V Mountfielde môžete získať sekery za 21 €. Je to jeden z najpredávanejších tovarov v obchode. Medzi jej špecifikácie patrí kovaná hlava, sklolaminátová rukoväť s protišmykovým držadlom a háčik na rukoväť pre jednoduché skladovanie. Za dvojnásobnú cenu vám ponúkajú sekeru Trojan s čepeľou z vysokokarbónovej ocele.

Záhradnícke rukavice

3.jpg

Ďalšou nevyhnutnou položkou, ak plánujete doma pracovať na záhrade, sú rukavice. Pár rukavíc je nevyhnutný, aby ste sa pri strihaní ruží vyhli porezaniu, poškriabaniu alebo tŕňom. V Mountfielde sú k dispozícii rukavice za 9,99 €. Vďaka nitrilovému povrchu vás ochránia pred vlhkosťou a sú ideálne pre smartfóny. Nebudú sa vám šmýkať a počas práce v záhrade budete môcť prijať akýkoľvek hovor.

Hadica

4.jpg

Mountfield má pre vás tie najlepšie ponuky hadíc. Za 137 € môžete získať 20-metrovú zaťahovaciu hadicu na vodu. Toto zariadenie je vybavené flexibilnou PVC hadicou, ktorá sa zasúva do jej tela. Po vytiahnutí sa zastaví v akejkoľvek polohe a rýchle potiahnutie za hadicu umožní jej zasunutie.

Motyka

5.jpg

Motyka je ďalším nástrojom, ktorý musíme mať v našej malej záhrade. Môžete použiť svoju starú metlu a za pár dolárov si kúpiť bodovú motyčku bez násady. Ak si priplatíte o niečo viac, získate rotačnú motyčku Stihl. V Mountfielde je široká dostupnosť motyčiek. Vyberte si podľa svojich potrieb a rozpočtu a vezmite si tú, ktorá vám najviac vyhovuje. Stihl je jednou z najdôležitejších značiek na trhu a v priebehu rokov zaraďuje do ponuky stále viac produktov.

Prerezávacia píla

6.jpg

Ak vám nožnice nestačia, môžete sa rozhodnúť pre prerezávaciu pílu. V spoločnosti Mounfield nájdete aj všetky druhy vyvetvovacích píl. Naša odporúčaná? Tú, ktorá má hustotu 7 zubov na palec a je určená na rezanie tenkých až stredne hrubých konárov v tvrdom a mäkkom mokrom dreve. Ak musíte orezávať veľmi staré stromy s hrubými konármi, odporúčame vám kúpiť väčšiu a výkonnejšiu pílu. Zabránite tak zničeniu zariadenia.

Ponuky 365 vám prináša všetky zľavové katalógy popredných záhradkárskych obchodov na Slovensku. Mountfield patrí k tým najlepším!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.