logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNajlepšie hračky pre vašu mačku
REKLAMA

Najlepšie hračky pre vašu mačku

Najlepšie hračky pre vašu mačku

Na Slovensku je čoraz viac domácností v ktorých žijú mačky. Sú to naši najlepší priatelia a chceme, aby ich čas strávený doma nebol iba sedavý. Preto je vhodné kúpiť im nejaké hračky, ktoré im umožnia fyzickú a kognitívnu aktivitu, ktorá je kľúčová pre ich správny vývoj.

Originálne škrabadlové priestory

Hrou par excellence pre mačky je škrabadlo. V slovenských obchodoch so zvieratami nájdete nekonečné množstvo modelov a formátov. Okrem tradičných podlahových existujú aj veže s až 3 poschodiami škrabadiel a plošín. Môžeme si kúpiť aj škrabadlá, ktoré zakrývajú niektoré plochy našich pohoviek alebo nábytku, aby ich nepoškodili a škrabali len tam, kde je kryt.

V tuneli je to najlepšie

Mačky milujú uzavreté priestory, v ktorých sa môžu zabávať. Na Slovensku sa dá kúpiť veľa rozkladacích tunelov, ktoré zvieraťu umožnia stimulovať jeho divoký a prieskumnícky inštinkt. Existujú tunely s dvoma otvormi, ale v súčasnosti sa predávajú tunely až s 5 otvormi, čo vašu mačku zabaví.

Fontána na vodu

Zaujíma vás, prečo chce vaša mačka vždy piť vodu z kohútika? Je to preto, že milujú pitie vody v pohybe a nie sú až také fanatické, pokiaľ ide o stojatú vodu alebo vodu v miske. Inovatívnou možnosťou je kúpiť si fontánku na vodu z obchodu na Slovensku. Tieto výrobky miešajú vodu a skvelým spôsobom priťahujú pozornosť mačiek. Na výber je mnoho modelov.

Na mačacie mólo

Šplhacie a odvážne schopnosti mačiek sú dobre známe. Ak ste ochotní trochu upraviť vzhľad svojej obývačky alebo domácnosti, môžete umiestniť niekoľko plávajúcich mačacích chodníkov alebo plošín, po ktorých sa vaša mačka môže pohybovať ako veľký prieskumník. V obchodoch s chovateľskými potrebami na Slovensku sú k dispozícii rôzne veľkosti, takže si tieto výbehy môžete prispôsobiť svojmu domovu. Mačky sa budú radi uchyľovať do vzduchu.

Guľôčkové veže

Lopty a valce sú pre mačky veľmi lákavé. Veľmi rady sa naháňajú za týmito okrúhlymi zariadeniami po dome. V súčasnosti existujú sofistikovanejšie výrobky, ktoré sa dodávajú vo formáte veže s loptičkami v korytách ktoré umožňujú mačke hrať sa a premiestňovať ich. Niektoré hračky sú vybavené svetlami a zvukom, aby boli zábavnejšie.

Krabice a hniezdy

Mačky veľmi rady hľadajú uzavreté úkryty, kde si môžu ľahnúť a hrať sa. Často dávajú prednosť jednoduchej krabici pred zložitou hračkou. Krabice v tvaroch, ktoré si vaša mačka obľúbi, dostanete v supermarketoch na Slovensku. Môžete si kúpiť aj látkové hniezda, do ktorých sa mačky môžu schovať.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.