logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNajlepšie obchody s medzinárodnými značkami oblečenia na Slovensku
REKLAMA

Najlepšie obchody s medzinárodnými značkami oblečenia na Slovensku

Najlepšie obchody s medzinárodnými značkami oblečenia na Slovensku

Tie najväčšie nákupné centrá, medzinárodné módne obchody a parfumérie sú koncentrované v hlavnom meste. V jeho malebných uliciach žiaria farby letnej kolekcie, ktorá už teraz láka svojimi zľavami a akciami.

Ponúkame vám zhrnutie tých najlepších medzinárodných obchodov s oblečením, ktoré sú na Slovensku. Môžete sa tu zastaviť a vybrať si kvalitné oblečenie za tie najlepšie ceny.

Orsay

2.jpg

Zameriava sa na predaj a distribúciu produktov privátnej značky. Jeho kolekcie vytvárajú exkluzívni dizajnéri a v ponuke má vysokokvalitné oblečenie za dostupné ceny. Orsay je maloobchodný predajca, ktorý sa zameriava na ženy a predáva všetko, od oblečenia až po obuv a doplnky.

Môžete sa prihlásiť na odber ich newslettra a dostávať informácie o najnovších ponukách a akciách, počkať si na sezónne výpredaje alebo si nainštalovať ich aplikáciu, kde máte rôzne zľavy a dopravu zadarmo.

H&M

3.jpg

Taktiež predáva oblečenie a obuv svojej vlastnej značky a súčasťou ich širokého sortimentu je aj posteľná bielizeň, nábytok, riad, osvetlenie a hračky. Jedným z pilierov tejto značky je udržateľnosť a v ich obchodoch nenájdete plastové tašky.

Najlepší spôsob, ako ušetriť je navštíviť e-shop H&M, kde nájdete časovo obmedzené ponuky a najnovšie novinky. Ak sa prihlásite na odber newslettra, získate špeciálne zľavy.

Takko

4.jpg

Zákazníci tu nájdu široký sortiment oblečenia a módnych doplnkov pre ženy, mužov a deti, ako sú tričká, svetre, spodná bielizeň, džínsy, čiapky, opasky a mnoho ďalšieho. Je výrobcom módnych odevov a doplnkov a predáva pod vlastnou značkou.

V Takko môžete ušetriť, ak využijete ponuky a akcie zverejnené na ich webovej stránke. Internetový obchod má oddelenie s výpredajom, kde môžu zákazníci nájsť veľký výber produktov za znížené ceny.

Bonprix

5.jpg

Táto spoločnosť predáva a distribuuje tovar vlastných značiek, ako BPC, Bodyflirt, Rainbow, BPC Selection a John Baner a svoju kolekciu obnovuje na mesačnej báze. Ponúka široký sortiment produktov pre mužov, ženy a deti, od tričiek a topánok až po spodnú bielizeň a doplnky.

Pozrite si Bonprix, kde každý mesiac nájdete špeciálne ponuky a produkty so zľavou až 40% na vybrané položky. Bonprix má v ponuke aj oblečenie za menej ako 10 eur.

Tchibo

6.jpg

Je to značka známa širokým výberom svojich káv, ale v predaji má aj všetky druhy módneho oblečenia a doplnkov pre ženy, mužov a deti. Do širokej škály produktov, ktoré tam môžete nájsť, patria košele, nohavice, džínsy, svetre, topy, spodná bielizeň a dokonca aj domáce dekorácie.

V Tchibo môžete ušetriť vďaka ponukám a akciám zverejneným na ich webovej stránke. Ich e-shop má oddelenie so špeciálnymi ponukami, kde môžete nájsť široký výber produktov za znížené ceny.

Ponuky 365 má tie najlepšie katalógy vašich obľúbených značiek. Pozrite si ich a využite zaujímavé ponuky.

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.