logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNajlepšie produkty Decathlon pre každý šport a aktivitu
REKLAMA

Najlepšie produkty Decathlon pre každý šport a aktivitu

Najlepšie produkty Decathlon pre každý šport a aktivitu

Ak uvažujete o začatí tréningovej rutiny, musíte si kúpiť správne vybavenie. Nemôžete nosiť len tak nejaké staré tenisky alebo oblečenie, ktoré ste vyhodili, pretože sa na ňom urobili diery alebo sa roztiahlo. Oblečenie bude závisieť od športu, ktorý praktizujete. Nemusíte investovať veľa peňazí ani sa zadlžovať, pretože chcete viesť zdravší život. Pandémia Covid podnietila mnohých Slovákov, aby sa začali venovať športu ako spôsobu úniku z väzenia. To, čo sa začalo takmer ako improvizovaný plán, sa nakoniec stalo pre mnohých občanov koníčkom. V tomto sprievodcovi vám odporúčame najlepšie výrobky značky Decathlon na každý šport a aktivitu.

Bežecká obuv

2.jpg

Existujú rôzne typy obuvi, ale nie všetky sú ideálne na cvičenie. Ktoré sú pre vás najlepšie? Odporúčame tenisky, ktoré vám poskytnú vysokú úroveň podpory a zároveň sú flexibilné. Ak je obuv tvrdá, spôsobí pľuzgiere a nebudete chcieť pokračovať v cvičení. Na druhej strane, ak si kúpite kvalitné tenisky, ako sú tie, ktoré sa predávajú v Decathlone, nebudete sa musieť obávať prípadných zranení.

Pančuchové nohavice

3.jpg

Neexistuje pohodlnejší odev na cvičenie ako pár pančúch. Prispôsobí sa vášmu telu, je pružné a umožňuje vám všetky druhy pohybu. Jednu vec treba mať na pamäti, a to hrúbku pančúch. Ak je látka príliš tenká, riskujete, že odhalíte spodnú bielizeň. Odporúčame nosiť hrubší klin, najmä v zime. V lete môže byť príliš horúco.

Uterák na ruky

4.jpg

Ak sa chystáte do posilňovne, vždy je najlepšie mať so sebou uterák na ruky. Nie je príjemné deliť sa o takýto osobný predmet, ktorý bude nasiaknutý potom. Aj keď je na Slovensku jeseň, v telocvični vládne teplá atmosféra a určite sa zapotíte. V obchodoch ako Decathlon nájdete všetky druhy uterákov v rôznych farbách a veľkostiach. Vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Existujú rýchloschnúce uteráky na ruky, ktoré sú dobrou voľbou, aby ste si neimpregnovali tašku nepríjemným zápachom.

Termoska

5.jpg

Kedysi bolo bežné nosiť do posilňovne starú fľašu od minerálky. Teraz sa do módy dostali termosky, ktoré udržia vodu studenú celé hodiny. Hlavné športové značky uviedli na trh vlastné termosky a tie sa rýchlo stali módou. Odporúča sa nosiť si vlastnú fľašu a nezdieľať ju.

Sledujte

6.jpg

Drvivá väčšina inteligentných hodiniek obsahuje systém na meranie krokov, stresu alebo kalórií, a dokonca majú vnútorné zariadenie na meranie kvality spánku. Prispôsobujú sa aj rôznym typom tréningu. Môžete si kúpiť základné hodinky a prepojiť ich s mobilným telefónom. Je to mimoriadne užitočné zariadenie na cvičenie.

Ponuky 365 vám prináša všetky katalógy zliav z obľúbených športových obchodov na Slovensku. Pozrite si ponuky, kúpte si, čo potrebujete, a začnite cvičiť hneď teraz. Poponáhľajte sa!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.