logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOdhalenie tajomstiev krásy s líčením Notino
REKLAMA

Odhalenie tajomstiev krásy s líčením Notino

Odhalenie tajomstiev krásy s líčením Notino

Notino je na trhu už 20 rokov. Začala pôsobiť v Českej republike, odkiaľ pochádza, a potom sa rozšírila do celej Európy vrátane Slovenska. Ich webová stránka ponúka tisíce produktov, značiek, akcií a tipov, aby zákazníci našli presne to, čo potrebujú. Jednou zo silných stránok spoločnosti Notino je, že predáva a distribuuje širokú škálu prémiových značiek. Nájdete tu značky Dolce & Gabbana, Lancome, Hugo Boss, Versace, Clinique, Chloë, Giorgio Armani, Avène, Calvin Klein, Shiseido, Paco Rabanne, Chanel, L'oreal, NYX a Elizabeth Arden. Odhaľte tajomstvá krásy s líčením Notino, všimnite si tieto tipy:

Falošné pehy

2.jpg

Ak ste sa na sociálnych sieťach zamilovali do pieh, ale nemáte to šťastie mať ich plnú tvár, máme pre vás dobrú správu. Môžete si ich jednoducho namaľovať. Na pehy môžete použiť ceruzku na oči alebo ceruzku na obočie či fixku. Vyžaduje si to trochu cviku, ale určite sa vám to podarí. Ak ich chcete mať rýchlo, vezmite si prípravok na zakrytie korienkov vlasov a jednoducho si niekoľko pieh opatrne namaľujte na tvár.

Masáž tváre pre mladistvú pleť

3.jpg

Ak chcete mať lícne kosti, o ktorých ste vždy snívali, a pevnú, žiarivú pleť, začnite si pravidelne masírovať tvár orientálnou metódou Gua Sha. Na vykonávanie masáže tváre Gua Sha potrebujete pomôcku s rovnakým názvom (hladký nefritový kameň) a pár kvapiek oleja, aby kameň dobre kĺzal po tvári.

Detoxikácia vlasov

4.jpg

S koncom zimy vlasy a pokožka hlavy vykazujú známky únavy a potrebujú hĺbkovú regeneráciu. Doprajte im dokonalé jarné prebudenie pomocou hĺbkového čistenia a hydratácie, jemnej masáže a niekoľkých zmien v jedálničku. Vďaka detoxu vlasov napravíte poškodenia a dodáte vlasom krásu, živiny a vlhkosť. Po chladných mesiacoch sú vlasy často poškodené, lámavé a slabé. A pokožka hlavy je tiež pokrytá zvyškami kozmetiky, kožným mazom a odumretými kožnými bunkami. Vďaka detoxu vlasov pokožka hlavy konečne dýcha a vlasy lepšie absorbujú prípravky na starostlivosť o vlasy.

Booster pre vašu pokožku

5.jpg

Často si ho mýlime s pleťovým sérom, ktoré má s boosterom na pleť veľa spoločného. Medzi nimi sú však rozdiely. Boostery obsahujú oveľa koncentrovanejší výber zložiek. Sú určené na liečbu konkrétnych problémov, zatiaľ čo séra bývajú všeobecnejšie. Okrem toho boostery riešia nedokonalosti pleti, ako sú rozšírené póry, dehydratácia, strata pevnosti pleti, mdlosť a ďalšie problémy. V ich zložení zvyčajne dominuje jedna hlavná zložka. Medzi najobľúbenejšie patrí kyselina hyalurónová, vitamín C a vitamín E, peptidy alebo kyselina glykolová, ktorá je jednou z najčastejšie používaných AHA kyselín v kozmetike.

Ponuky 365 vám prináša všetky zľavové katalógy vašich obľúbených obchodov na Slovensku. Objavte výhody Notino a tajomstvá tohto obchodu, aby ste si zlepšili pleť a trochu sa rozmaznali. Odhalíme vám všetky tajomstvá krásy!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.