logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOkay: spojenie technológie a pohodlia
REKLAMA

Okay: spojenie technológie a pohodlia

Okay: spojenie technológie a pohodlia

Ak hľadáte na Slovensku obchod, ktorý je dokonalým spojením technológií a pohodlia, je to práve Okay. Spoločnosť sa špecializuje na špičkovú domácu a kancelársku techniku a široký výber nábytku a matracov. Obchod bol založený v roku 1994 v Českej republike a v priebehu rokov rozšíril svoje portfólio produktov. Okay ponúka široký sortiment špičkových značiek, ako sú Samsung, LG, Philips, Hisense, TCL, Sony, Strong, Tesla, Vivax, Bosch, Kärcher, Monix, Eroson, Concept, Apple, Asus, Cubot, Aligator, Alcatel, CPA, Xiaomi, Oppo a Huawei. V Okay nájdete množstvo akcií a zliav, vďaka ktorým si môžete kúpiť všetko, po čom ste kedy túžili. Tu je výber najlepších produktov:

Hlasoví asistenti

2.jpg

Vďaka hlasovým asistentom je ovládanie zariadení ešte pohodlnejšie, pretože ich vzájomným prepojením umožňujú zadávať im pokyny prostredníctvom hlasových príkazov. Efektívnou alternatívou je napríklad Google Home Mini, pretože ho možno prepojiť so širokým počtom zariadení, ako sú televízory, svetlá, robotický vysávač, domáce spotrebiče a ďalšie.

Prenosné počítače

3.jpeg

Výber môže byť utrpením: procesor, disk, RAM a ďalšie parametre môžu zvýšiť cenu na nepríjemné čísla. Analyzujte a kúpte si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu rozpočtu.

Tablety

4.jpg

Lídrom na trhu je v súčasnosti iPad s pamäťou 32 GB, 9,7-palcovou obrazovkou, krásnym dizajnom, ktorý charakterizuje značku Apple, čipom A10 a tiež veľmi prijateľným pomerom ceny a kvality.

Chromecast

5.jpg

Hoci je používanie inteligentných televízorov čoraz populárnejšie, je pravdepodobné, že doma máte ešte staršie modely. Ak ich chcete využiť, pomocou Chromecastu budete môcť do televízora streamovať obsah z mobilného telefónu, notebooku alebo tabletu. Aby ste ho mohli pripojiť k televízoru, musí mať port HDMI.

Inteligentné bezpečnostné kamery

6.jpg

Na doplnenie vášho bezpečnostného systému sú skvelými spojencami inteligentné kamery. Tieto zariadenia môžete prepojiť so smartfónom a sledovať odtiaľ všetko, čo sa deje v dome aj mimo neho. Niektoré modely odosielajú upozornenia pri rozpoznávaní tváre alebo pri detekcii zvukov a pohybov. Je to dobrý spôsob, ako chrániť svoj domov len s jednou investíciou.

Smartwatch

7.jpg

Značke Apple sa opäť podarilo umiestniť sa na prvom mieste v predaji inteligentných hodiniek. Spotrebitelia si najviac vyberajú hodinky Watch 8. Celodenná výdrž batérie vychádza z nasledujúceho používania: 90 časových dopytov, 90 notifikácií, 45 minút používania aplikácií a 60-minútový tréning s prehrávaním hudby z hodiniek Apple Watch cez Bluetooth.

Playstation 5

8.jpg

Ide o piatu stolnú hernú konzolu vyvinutú spoločnosťou Sony Interactive Entertainment a jeden z najobľúbenejších technologických produktov Slovákov. Táto konzola vám poskytne úplne pohlcujúci herný zážitok.

Ponuky 365 vám prináša všetky zľavové katalógy vašich obľúbených obchodov na Slovensku. To najlepšie z oblasti technológií nájdete v predajniach Okey. Vytvorte si zoznam toho, čo chcete, a choďte do obchodu nakúpiť!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.