logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 základných záhradných nástrojov za menej ako 25 eur
REKLAMA

5 základných záhradných nástrojov za menej ako 25 eur

5 základných záhradných nástrojov za menej ako 25 eur

Nemusíte byť odborníkom na záhradníctvo, aby vám váš dvor závideli v okolí. Stačí vám niekoľko záhradných nástrojov, aby ste udržiavali trávnik čistý a rastliny živé. Na Slovensku existuje niekoľko veľkých obchodov, ktoré sa výhradne venujú predaju záhradkárskych potrieb a ponúkajú poradenstvo, ak s týmto biznisom práve začínate. Zima je vhodným obdobím na doplnenie zásob všetkého potrebného, aby ste boli dobre pripravení na jar, najlepšie obdobie na záhradkárčenie. Nemusíte si vyčleniť veľký rozpočet. Tu je päť základných záhradných nástrojov za menej ako 25 dolárov. Ide o to využiť ponuky a zľavy a vyťažiť z nich čo najviac.

Prerezávacie nožnice

2.jpg

V spoločnosti Hornbach si môžete zaobstarať nožnice na konáre za 9,95 €. Je to jeden z najpredávanejších tovarov v obchode. Medzi jeho špecifikácie patrí: nehrdzavejúca oceľ, maximálny strihací výkon 25 mm a obtokový strihací systém. Rukoväť je plastová a mäkká na dotyk. Za dvojnásobnú cenu vám ponúkajú nožnice značky Gardena, ktoré sú špeciálne určené na strihanie kvetov, mladých výhonkov a čerstvého dreva.

Záhradnícke rukavice

3.jpg

Ďalšou povinnou výbavou, ak plánujete záhradníčiť doma, sú rukavice. Pár rukavíc je nevyhnutný, aby ste sa pri strihaní ruží vyhli porezaniu, poškriabaniu alebo tŕňom. Rukavice sú k dispozícii v OBI za 10,99 EUR. Vďaka nitrilovému povrchu vás ochránia pred vlhkosťou a sú ideálne pre smartfóny. Nebudú sa vám šmýkať a počas práce v záhrade budete môcť prijať akýkoľvek hovor.

Konva

4.jpg

IKEA má pre vás tú najlepšiu kanvicu. Za 14,99 € môžete získať päťlitrovú kanvicu z pozinkovanej ocele. Ide o dizajnový kúsok od značky Socker, ktorý je inšpirovaný starými kanvicami na mlieko. Za ďalších 1,99 € môžete získať kvetináč alebo vedro na vodu, ktoré sa dá použiť aj ako kvetináč. Všetky kúsky sú od rovnakého dizajnéra: Sarah Fager.

Motyka

5.jpg

Motyka je ďalším nástrojom, ktorý musíme mať v našej malej záhrade. Môžete použiť tyč zo starej metly a kúpiť si motyčku so špicatou špičkou bez násady za 3,89 € v spoločnosti Kinekus. Ak zaplatíte o 6 € viac, získate motyčku s násadou. V tomto obchode je široká dostupnosť motyk. Vyberte si podľa svojich potrieb a rozpočtu a kúpte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

Prerezávacia píla

6.jpg

Ak vám nožnice nestačia, môžete si vybrať prerezávaciu pílu. V spoločnosti Kinekus nájdete aj všetky druhy vyvetvovacích píl. Naša odporúčaná? Prerezávacia píla na drevo Ingco. Koľko stojí? 9,90 €. Má hustotu 7 zubov na palec a je určená na rezanie tenkých až stredne hrubých konárov vo vlhkom tvrdom a mäkkom dreve.

Ponuky 365 vám prináša všetky zľavové katalógy z vašich obľúbených obchodov na Slovensku. Ak premýšľate o tom, že by ste sa postarali o svoju záhradu, ste na správnom mieste. Nepremeškajte svoju šancu. Choďte do toho!

REKLAMA

Ponuky 365 Copyright © 2024 Ponuky 365. Všetky práva vyhradené. Je zakázané kopírovať alebo rozmnožovať texty bez predchádzajúceho písomného súhlasu. Fotografie výrobkov, obrázky a letáky slúžia len na ilustračné účely. Zvýhodnené ceny pochádzajú od oficiálnych predajcov, ktorí sú uvedení na tejto webovej stránke. Ponuky sú platné od príslušného dátumu a do dátumu skončenia platnosti alebo do vyčerpania zásob. Účel tejto stránky je informatívny a nemožno ju použiť na nárokovanie výrobkov. Ceny sa môžu líšiť v závislosti od miesta.